Catàleg penedesenc


El Maig es va concedir llicència per casinos i hotels al famós complex Hard Rock de Vilaseca-Salou,
(abans, Barcelona World). Ara, la costa és menys Daurada. Llarga tradició d'una terra de depredadors sense ànima on abunda la incultura en un territori malvenut per la ignorància dels gestors.

A casa nostra, el CIM segueix el mateix camí, aprovant fases i aconseguint inversions. Un virus sense antídot, penetrant per les nostres venes i envaint les neurones dels nostres cervells fins adduir-nos.

Ja ens ho esperàvem que hi hauria dos nivells de lluita: la del Procés i la del territori -la de sempre-, la que continua essent-hi mentre no canviïn els “factors” dominants. I aquests, com s'ha pogut comprovar, són els mateixos.

Distrets com estem en l'Ambiciosa Revolució, confiant em que, aquesta, ens ho arreglarà tot, inclosa l'evolució natural del nostre estimat Penedès Vitivinícola, no sentim la soterrada transformació logística de naus, xarxes de transport, trens de mercaderies i contaminació, que el nostre propi sistema de poder ens injecta.

Aviat exclamarem: ”Oh, no m'ho esperava!” mentre contemplem com el verd amable de la vinya és substituït per una atractiva explanada cimentada plena de contenidors de tots colors. I la participada Carta del Paisatge dirà “Penedès, zona logística”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

IDIADAGRÍCOLA

El paisatge d’un amic

La Bisbal de la Il·logística