Traspassaràs la porta del 21?

 


Mantra 1: les inversions de Madrid

Als diaris surten les falses promeses del ‘Gobierno’ pel transport públic metropolità (La resta del territori no compta). Però 630M€/any per actualitzar tot el sistema ferroviari de rodalies és ben poc per les necessitats d’un país orfe. Desfem-nos de la usura mesetària i el vassallatge autonòmic! 

Mantra 2: Capricis de Barcelona. 

Perquè s'han de gastar els milions en un tramvia per la Diagonal? En el centre urbà més ben comunicat del transport públic català. Es que fa bonica la ciutat, pel turisme! Ah? 

Mantra 3: Contaminem. 

Mentrestant, la xarxa de transport públic perifèric amb una sabata i una espardenya. I el transport de mercaderies global, el famós eix Mediterrani, per carretera i en camió i per rodalies i pel Penedès. Trump ho deia: la sostenibilitat és de rucs! 

Mantra 4: Democràcia. 

Amb el vot no n’hi ha prou per netejar d’inútils el panorama polític actual i transmutar, de cap a peus, el moribund sistema democràtic. Cal activar l’energia interior i endollar-la a l’entorn que t’alimenta. Actua! Organitza’t amb el veí, si cal. 

Mantra 5: Invocació. 

Expresso el desig de transformar les pors d’aquest any, que ens deixa, en un imaginatiu, actiu i transparent any 21 que il·lumini els nostres governants perquè gestionin les nostres institucions com a eines útils pel bé de la humanitat i del planeta. Feliç era d’Aquari!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Un far a Cunit

Infraestructures Pla Territorial Penedès