20/12/13

Nadal, sí sí!

pepe-pinturamadrid-pepe.blogspot.com -
Aquest any, els catalans, menjarem els torrons amb un xic més d’alegria.

Hi ha sensació col·lectiva de que hem fet la feina ben feta i de que, malgrat el filibusterisme aliè i propi, la gent s’ha tret la por de sobre a l’hora de reivindicar drets com l’autodeterminació i l’estat del benestar.

Aquella por que encara  s’arrastra i que molts polítics carques tenen encara la barra d’emprar pels seus elementals objectius de poder.

Deu ser l’entrada a la Nova Era que ha produït l’efecte de descórrer el vel que ens impedia evidenciar la falsedat dels discursos i expressar les reivindicacions amb tota l’energia expansiva i vital al carrer.

Tothom té clar que, en l’individu, s’està produint un canvi en la manera de concebre la vida i que el sistema corrupte cau gràcies a que la gent a perdut la por a expressar els seus sentiments.

Diuen que el contrari de l’amor no és l’odi. Aquest, és una forma d’estimar. Qui ens odia desitja, en el fons, ser estimat. El contrari de l’amor és la por. On hi ha por no hi ha amor i viceversa. Estimar és llibertat.

L’any que ve, tot i les rocambolesques giragonses que els polítics faran per intentar mantenir-se al comandament de la nau, l’energia vital generada amb les mogudes populars, la faran arribar a bon port. I un altre món, més amorós i independent, serà possible.

Bones festes!