21/12/12

No tinc temps

Els Còdex Maia


Qui no ha pronunciat la frase: “El temps em passa volant” o  “vivim corrent tot el dia”. Molts ho atribueixen al fer-se gran. Es veu que no. Segons un científic de Munich, el Dr. Shumann, el temps s’escurça. La terra,  des de fa 6 anys, gira més de pressa. Com a conseqüència, el dia ja no té 24, sinó 16 hores.  O sigui que ara fem amb menys temps el mateix que abans.  

Aquest fenomen, juntament amb l’alineació de l’eix de la terra amb els planetes i el sol, genera un canvi en l’energia magnètica del nostre planeta. Els Maies, entre altres cultures mil·lenàries,  havien determinat que el salt quàntic de la humanitat de la tercera a la quarta dimensió es produiria precisament avui. No té a veure amb la “fi del món”.  Es parla mes aviat d’efectes de debilitament dels camps magnètics de la terra que poden produir alteracions en el medi: psunamis, terratrèmols i demés. I alteració dels patrons mentals en les persones: augment de l’agressivitat i la por. No està passant?

No tot és negatiu. La teoria quàntica ens dona una petita esperança: l’observador pot incidir en el medi ja que el pensament és energia.  Segons la teoria del salt quàntic dimensional, amb la nova situació, tot el què generem amb el pensament es convertirà en realitat. A partir d’ara procureu  tenir bons pensaments no sigui que el terra s’obri sota els vostres peus.